Driftsmeldinger fra Aasberg Internett

Her finner du driftsmeldinger og oppdateringer dersom det er kjente feil på nettet, strømbrudd eller planlagt vedlikehold.

Feil på nettet i Dagali

11:27 Problem med nettet i Dagali er løst, alt fungerer nå slik det skal. 11:20 Det er en feil på nettet i Dagali. Vi jobber med feilretting og oppdaterer så snart vi vet mer.

les mer

Nettverksfeil på Geilo er rettet

Vi har dessverre hatt ustabilitet i nettet på Geilo i kveld og i natt: Feilen er nå rettet, og vi beklager eventuelle ulemper dette har medført for våre kunder.

les mer

Feil på fiberkabel i Hagafoss

Det er feil på vår fibertilkobling på Hagafoss.. Alle kunder er fortsatt online og driftes midlertidig via vår backup. Det er forventet at feilen blir rettet i løpet av dagen.

les mer

Strømbrudd i Uvdal

08:25 Strømmen er tilbake. Oppdatering 08:10 Strømmen er tilbake i deler av Uvdal, men det er fremdeles mrøkt på Dagalifjell. 08:05 Det er strømbrudd i Uvdal i morgentimene og uten strøm vil heller ikke internett fungere. Vi kommer tilbake med info så snart vi vet mer. Foreløpig vet vi ikke noe om varighet, men Uvdal Kraftforsyning er varslet og...

les mer

Driftsmelding

12.00 Sudndalen: Det blir ca 2 timers driftsstans i dag mellom 12.30 og 14.30, grunnet nødvendig vedlikehold.

les mer

Driftsmelding Uvdal

14.21 Vi har blitt gjort oppmerksom på at det er noen av våre kunder i Uvdal som har mistet nettet. Feilen viser seg å være en strømløs sender. Dette har skjedd i forbindelse med elektriker arbeid på stedet. Vi har ikke fått beskjed om dette tidligere og vi beklager ulempene dettet har medført for våre kunder. De estimerer at senderen er online...

les mer