Driftsmeldinger fra Aasberg Internett

Her finner du driftsmeldinger og oppdateringer dersom det er kjente feil på nettet, strømbrudd eller planlagt vedlikehold.

Feil som påvirker Hol og Holsåsen

Oppdatering kl 19:39.

Feilen er løst og alle kunder skal være online i løpet av et par minutter.

Kl 19:15.

Vi har en feil på en sender som gjør at noen kunder i Hol og  på Holsåsen er uten nett. Tekniker jobber med feilretting. Vi oppdaterer så snart vi vet mer.

les mer

Planlagt vedlikehold natt til torsdag 11.april

Torsdag 11. april kl 00:01 – 06:00 vil vår leverandør utføre planlagt vedlikehold på linjen inn til oss.

Det betyr at kunder på Geilo, Ustaoset,Haugastøl og Dagali og Skurdalen kan bli uten nett i denne perioden.

les mer

Servicemelding torsdag 28. mars

16:30
På grunn av feilretting kan det bli et kort utfall i noen områder rundt kl 16:45. Nettet vil være oppe igjen i løpet av kort tid.

10:50
Feilen på Ustaoset/Haugastøl er nå rettet og alle kunder skal være online og med god hastighet.

les mer

Feil på Ustaoset/Haugstøl

Onsdag 27. mars.
19:10 Feil på Ustaoset/Haugastøl ser ut til å være rettet og berørte kunder er på nett igjen. Vi gjennomgår denne delen av nettet utover kvelden. Korte utfall kan muligens forekomme i forbindelse med dette arbeidet, men vi skal gjøre vårt beste for å unngå det.

les mer

Feil på nettet i Dagali

11:27 Problem med nettet i Dagali er løst, alt fungerer nå slik det skal. 11:20 Det er en feil på nettet i Dagali. Vi jobber med feilretting og oppdaterer så snart vi vet mer.

les mer

Nettverksfeil på Geilo er rettet

Vi har dessverre hatt ustabilitet i nettet på Geilo i kveld og i natt: Feilen er nå rettet, og vi beklager eventuelle ulemper dette har medført for våre kunder.

les mer

Feil på fiberkabel i Hagafoss

Det er feil på vår fibertilkobling på Hagafoss.. Alle kunder er fortsatt online og driftes midlertidig via vår backup. Det er forventet at feilen blir rettet i løpet av dagen.

les mer

Strømbrudd i Uvdal

08:25 Strømmen er tilbake. Oppdatering 08:10 Strømmen er tilbake i deler av Uvdal, men det er fremdeles mrøkt på Dagalifjell. 08:05 Det er strømbrudd i Uvdal i morgentimene og uten strøm vil heller ikke internett fungere. Vi kommer tilbake med info så snart vi vet mer. Foreløpig vet vi ikke noe om varighet, men Uvdal Kraftforsyning er varslet og...

les mer