Internett som fungerer – hos deg

Aasberg Internett sender internett via radiosignaler fra fibertilkoblinger, gjennom luften, til din hytte, bolig eller bedrift. Det eneste du trenger er en liten antenne som vår montør setter opp.

Teknologien er spesielt tilpasset områder med spredt bebyggelse, der det er kostbart og upraktisk å legge fiber. Det kreves ingen egeninnsats, vi ordner alt.

Nettet vårt har vært i drift siden 2011 og er grundig testet ut. Det dekker Hol og Nore og Uvdal kommuner, innen 1. mars 2024 vil vi også tilby nett på Ål. Se dekningskart lenger ned på siden.

Vi vurderer jevnlig å bygge ut nye områder, så kontakt oss gjerne om vi ikke har dekning hos deg enda.

Internettpakker og priser

Installasjon kr 1990,- inkludert arbeid, utstyr og kjøring

Lurer du på hvilken hastighet du trenger? Vi hjelper deg gjerne med å kartlegge dine behov og finne ut hvilken hastighet som passer best.

Prøv gjerne vår interaktive hastighetskalkulator for internett for å beregne ditt behov.

 

Dekningskart

Lurer du på hvor vi har dekning? Sjekk i dekningskartet. Du kan klikke på kartet for å zoome inn og ut.

Lokale variasjoner kan forekomme på grunn av vegetasjon og geografi, da systemet er avhengig av fri sikt.

Har vi ikke dekning i ditt område enda? Kontakt oss gjerne, vi vurderer jevnlig utbygging av nett i nye områder.

For hytter, boliger og bedrifter

Hastigheten du trenger

Standardpakkene har hastighet fra 15 Mbps til 250 Mbps. Vi hjelper deg gjerne med å finne ut hvilken hastighet som dekker dine behov.

Ingen egeninnsats

Du trenger ikke grave opp plenen, koble opp ruter eller stille inn antenner. Ved installasjon gjør våre montører hele jobben for deg.

100 % fornøyd-garanti

Vi vet at vårt internett fugerer og at kundene er fornøyde med løsningen. Du kan teste uten risiko, vi tør garantere at du blir fornøyd.

Små nok til å bry oss – Store nok til å levere

Vi er et lite selskap med lokale ansatte som bryr seg om kundene. Samtidig er vi store nok til å levere tjenestene, bruker den mest moderne teknologien og har et nett som er godt utbygd og testet lokalt siden 2011.

Som kunde av Aasberg Internett drukner du ikke i endeløse telefonmenyer eller supportsystemer. Vi har ikke outsourcet kundesenter eller selgere som ikke kan produktene ut og inn. 

Vi reagerer raskt på henvendelser, bryr oss om at nettopp du får den tjenesten du skal ha og er tilgjengelige hele uken hvis du trenger hjelp.

Raskt og pålitelig

Vårt nett er raskt, stabilt og sikkert.

Uansett om du er på hytta, på jobb eller hjemme, kan du være sikker på at vårt trådløse internet fungerer som det skal. 

 

Ubegrenset bruk

Surf på nettet, se filmer og hold kontakten uten å bekymre deg for å bruke opp kvoten eller måtte betale ekstra for data. Vi har ingen datakvoter eller struping av hastighet.

Lett å bruke

Vi tar oss av installasjonen, og løsningen er veldig enkel å bruke.

Du trenger ikke å bekymre deg for tekniske begrep eller kompliserte innstillinger.

Tilpasset fjellområder

Uvær og og høytider med mye folk i fjellet kan sette store begrensninger for mobile tjenester.

Vår teknologi er tilpasset fjellområder, så du alltid har stabil og pålitelig internettforbindelse, uansett vær eller sesong. 

Personlig support

Vi er her for å hjelpe deg! Vårt vennlige og kunnskapsrike kundeserviceteam er klare til å  hjelpe deg om du  har problemer. 

Med lokal support alle dager, også i helger og ferier, kan du være sikker på å få hjelp. 

Rask installasjon

Kom på nett i løpet av få dager.

Som regel er du på nett innen en uke fra bestilling, men rundt ferier kan det ta noe lenger tid. Derfor anbefaler vi bestilling noen uker i forveien hvis du vil være på nett til ferien.

Fiberhastiget sendt trådløst gjennom luften

Vi sender internett trådløst gjennom luften på liknende måte som 4G og 5G, men uten datakvoter. Fra våre fibertilkoblinger sendes data trådløst ut til vårt spredenett som sender videre til deg.

100 % fornøyd-garanti

Vi vet at vårt internett fugerer og at kundene er fornøyde med løsningen. Du kan teste uten risiko, da vi tør garantere at du blir fornøyd.

Slik virker det:
Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten etter 30 dager henter vi utstyret og refunderer dine utlegg. Ingen diskusjon eller spørsmål.

Har du spørsmål om vårt internett?

Bestill nå eller få mer informasjon