16:30
På grunn av feilretting kan det bli et kort utfall i noen områder rundt kl 16:45. Nettet vil være oppe igjen i løpet av kort tid.

10:50
Feilen på Ustaoset/Haugastøl er nå rettet og alle kunder skal være online og med god hastighet.

09:50
Det er dessverre fortsatt problemer med hastighet for en del kunder på Ustaoset og Haugastøl. Vi har en tekniker på stedet som jobber med å rette feilen. Vi oppdaterer så snart vi kan.

08:35
Feil på Ustaoset/Haugastøl blir rettet og de fleste kunder skal være online igjen, med riktig hastighet.

06:30
Vi har dessverre hatt en feil i nettet, som påvirket en del av våre kunder. Vårt tekniske team har jobbet gjennom natten med å rette feilen, og den er løst for de fleste områder. Ustaoset og Haugastøl er dessverre helt ute akkurat nå, vi jobber med feilretting her.

Vi overvåker nettet nøye utover dagen. På grunn av etterarbeid kan det forekomme korte perioder med korte utfall i noen områder. Vi beklager dette.

Fant du noe nyttig her? Del gjerne dette med en venn:

Nylige artikler

10 ting mobiloperatørene ikke forteller deg om mobilt bredbånd
10 ting mobiloperatørene ikke forteller deg om mobilt bredbånd

Har du fått tilbud på mobilt bredbånd fra mobiloperatørene, men er usikker på om du bør velge dette? La oss vise noen av de skjulte realitetene bak kampanjene.

Enten du allerede er en kunde hos Aasberg Internett som utforsker alternativer eller en om du vurderer oss som et alternativ mot mobilt bredbånd, er vi her for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning.

les mer
Hvilken internett-hastighet trenger jeg?
Hvilken internett-hastighet trenger jeg?

Trenger du virkelig 250 Mbps internett for et smart kjøleskap? Finn ut sannheten om internett-hastighet og hva som passer for deg.

Her får du praktiske råd om hastighet for nettsurfing, streaming, gaming og smarthus.

les mer